Sms-, mms- eller rcs-beskeder

Med sms (Short Message Service) kan du sende og modtage korte tekstbeskeder.

Med mms (Multimedia Message Service) kan du sende og modtage tekstbeskeder med grafik, lydklip, videoer og andre medier.

Rcs (Rich Communication Services) erstatter sms og mms og giver mulighed for deling af medier og arkiver i højere opløsning. Funktionen understøtter nogle andre funktioner, f.eks. kvitteringer for læste beskeder. I modsætning til iMessage er de ikke end-to-end-krypterede.

Hvis du indstiller viderestilling af tekstbeskeder på din iPhone, kan du sende og modtage sms-, mms- og rcs-beskeder på din Mac.