indtastningsforslag

Hvis din Mac har en Touch Bar, kan Touch Bar vise ord eller udtryk, som du muligvis vil bruge efterfølgende (kaldet indtastningsforslag), for at hjælpe dig med at spare tid.

Vis indtastningsforslag: Tryk på knappen Indtastningsforslag.

Touch Bar med knappen, der viser indtastningsforslag, i højre side.

Brug indtastningsforslag: Tryk på et ord, et udtryk eller en emoji. Rettelser af stavefejl vises med blåt.

Indtastningsforslag, der viser ord og emoji-symboler, og knappen til venstre, der skjuler indtastningsforslag.

Skjul indtastningsforslag: Tryk på knappen Luk på Touch Bar.

Hvis du ikke ser knappen Indtastningsforslag på Touch Bar, skal du vælge Oversigt > Indstil Touch Bar og derefter vælge “Vis indtastningsforslag”. Du kan også vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Tastatur, klikke på Tekst og derefter vælge “Indtastningsforslag fra Touch Bar”.