Beskedsamtaler

Beskedsamtaler vises i venstre side af vinduet Beskeder. Afhængigt af indholdsoversigtens størrelse ser du måske kun monogrammet eller fotoet til den person eller gruppe, samtalen foregår med. Når du udvider indholdsoversigten, kan du også se et personnavn, et gruppenavn, en e-mailadresse eller et telefonnummer.

Når du vælger en samtale til venstre, vises en udskrift til højre.

Vinduet Beskeder med samtaler i indholdsoversigten og udskriften, der indeholder beskederne i samtalen.

Du kan søge efter kontakter og indhold i samtaler ved at klikke i søgefeltet i øverst venstre hjørne og skrive det, du leder efter. Eller du kan vælge mellem de foreslåede kontakter, links, fotos m.m.

Hvis du er begrænset til at sende og modtage beskeder til og fra bestemte personer, vises et timeglassymbol ud for de personer, du ikke kan sende beskeder til.

Se Apple-supportartiklen Brug Skærmtid på din Mac.