Tofaktorgodkendelse

Tofaktorgodkendelse er et ekstra sikkerhedslag til dit Apple-id og er designet til at sikre, at du er den eneste person, der kan få adgang til din konto, selv hvis andre personer kender din adgangskode.

Du kan se, om tofaktorgodkendelse er slået til for dit Apple-id, ved at vælge Apple  > Systemindstillinger og derefter klikke på [dit navn] i indholdsoversigten. Klik på Adgangskode og sikkerhed, og slå Tofaktorgodkendelse til.

Se Apple-supportartiklen Totrinsgodkendelse til Apple-id.