Log ind med dit Apple-id

Log ind med dit Apple-id for at få adgang til Apples tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime og Apple Books.

Du kan logge ind, når du indstiller din Mac, og på et hvilket som helst andet tidspunkt. Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på “Log ind med dit Apple-id” i indholdsoversigten, skriv dit Apple-id (eller en e-mailadresse eller et telefonnummer, som du kan kontaktes på og har tilføjet i indstillingerne til Apple-id), og skriv derefter din adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan se og ændre dine Apple-id-oplysninger, herunder navn, foto, kontaktoplysninger, adgangskode, sikkerhedsindstillinger og betalings- og leveringsoplysninger.

Dine oplysninger og dit indhold er tilgængeligt på alle dine enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Brug af Apple-id til login.