Et kort over San Francisco. Til højre og venstre for kortet er der guider til mad og rejser.

Find steder, der er et besøg værd

Udforsk guider med samlinger af de bedste nye restauranter, steder, du kan besøge i din næste ferie, eller ting, du kan opleve.

Sådan finder du guider til mad og rejser

Et kort over San Francisco med vejvisning til en cykeltur, inklusive højde og trafik.

Følg en cykelvenlig rute

Når du vil planlægge en rute på cykel, kan du vælge ruter med småveje eller cykelstier og undgå stejle stigninger og trapper.

Sådan får du vejvisning til bil, cykel og andet

Et kort over San Francisco med en interaktiv 3D-oversigt over en lokal seværdighed.

Planlæg en rute på din Mac

Inden en tur kan du se dig omkring og udforske udvalgte byer i 3D for at planlægge den bedste rute.

Sådan planlægger du en rute

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Kort ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.