Mail-indholdsoversigt

Indholdsoversigten i Mail viser postkasser, mapper og emner med flag til de e-mailkonti, du bruger i Mail. Hvis du ikke kan se indholdsoversigten, skal du klikke på Postkasser på favoritlinjen eller vælge Oversigt > Vis postkasseliste.

Hvis du ikke kan se en e-mailkonto i indholdsoversigten, skal du vælge Mail > Indstillinger, klikke på Konti, klikke på Kontooplysninger og sikre dig, at kontoen er slået til.