besked-header

Den del af en e-mail, der står før brødteksten eller teksten i beskeden. En beskeds komplette header består af detaljerede oplysninger om de postservere og protokoller, der er brugt til forsendelsen af beskeden. De fleste e-mailprogrammer, inklusive Mail, viser en forkortet version – normalt afsender, modtager, dato og emne.

I Mail kan du flytte markøren rundt i header-området med beskeder, du modtager, for at gøre en afsender til VIP og for at vise symboler, som du kan bruge til at slette, besvare eller videresende en besked og håndtere bilag med.

En besked-header, der viser en stjerne ud for afsenderens navn, så vedkommende bliver til en VIP, og knapper til at slette, besvare og videresende en besked og til at håndtere bilag med.

Når du sender e-mails, kan du føje emner til header-området, f.eks. et prioritetsfelt. Klik på knappen Header-felter i vinduet Ny besked.