Postkasse

En postkasse bruges ligesom en mappe til opbevaring og organisering af e-mailbeskeder. Hver e-mailkonto, som du bruger i Mail, har et sæt standardpostkasser – f.eks. Indbakke, Sendt, Udkast og Papirkurv. Indholdsoversigten i Mail viser postkasserne til hver konto samt de postkasser, du selv opretter. Du får vist indholdsoversigten ved at vælge Oversigt > Vis indholdsoversigt eller trykke på ctrl-Kommando-S.

Postkasserne på din Mac er lokale, hvilket betyder, at du kun kan bruge dem på din Mac. De vises under På min Mac i indholdsoversigten i Mail. Postkasser på en kontos postserver vises under Konto i indholdsoversigten, og du kan få adgang til dem fra alle de computere, hvor du bruger kontoen.