Mail-indholdsoversigt

I indholdsoversigten i Mail vises en liste med postkasser, mapper og emner med flag til de e-mailkonti, du bruger i Mail, og dine favoritpostkasser. Du viser indholdsoversigten ved at vælge Oversigt > Vis postkasseliste eller trykke på Skift-Kommando-M.

Hvis du ikke kan se en e-mailkonto i indholdsoversigten, skal du vælge Mail > Indstillinger, klikke på Konti, klikke på Kontooplysninger og sikre dig, at kontoen er slået til.