Rumlig lyd

Din Mac med Apples Silicon understøtter rumlig lyd, en teknologi, der leverer biograflignende lyd, når du ser film eller video eller lytter til en sang i Dolby Atmos. Med rumlig lyd føles det, som om lyden kommer alle vegne fra, når du har understøttede hovedtelefoner på. Registrering af hovedbevægelser, som kan slås til og fra, låser lyden til ét sted, når du bevæger dig – så hvis et lydspor afspilles i din højre side, og du vender dig om, kan du høre det i din venstre side. Du kan også opleve omsluttende lyd i apps, der understøttes af iOS, iPadOS, tvOS og macOS. Rumlig lyd i FaceTime på din Mac vil f.eks. sprede stemmerne, så de lyder, som om de kommer fra det sted, hvor dine venner er placeret i FaceTime-vinduet.

Du kan få mere at vide om rumlig lyd og dynamisk registrering af hovedbevægelser samt se en liste med understøttede enheder under Indstil rumlig lyd og registrering af hovedbevægelser i Brugerhåndbog til AirPods og i Apple-supportartiklen Lyt med rumlig lyd til AirPods og Beats. Se Om rumlig lyd med Dolby Atmos i Apple Music for at få generelle oplysninger om rumlig lyd i Apple Music.