Apple‑konto

Din Apple‑konto er den konto, du bruger til at få adgang til Apples tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.fl.

• En Apple‑konto består af en e-mailadresse og en adgangskode. På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse. Se Apple-supportartiklen Brug dit mobilnummer til at logge ind på din Apple-konto.

• Log ind på den samme Apple-konto på alle Apple-tjenester på enhver enhed. På den måde bliver de emner, som du køber eller henter på en enhed, tilgængelige på dine andre enheder. Dine køb er knyttet til din Apple‑konto og kan ikke overføres til en anden Apple‑konto.

• Det er bedst at have din egen Apple-konto og ikke dele den. Hvis du er medlem af en familiegruppe, kan du bruge Familiedeling til at dele køb mellem familiemedlemmer – uden at skulle dele en Apple-konto.

Du kan læse mere om Apple-konto på siden med support til Apple-konto. Du opretter en ved at gå til webstedet om Apple-konto.