Lokalitetstjenester

Lokalitetstjenester giver programmer som f.eks. Kort, tjenester som f.eks. Spotlight-forslag og websteder i Safari mulighed for at indsamle og bruge oplysninger om den aktuelle lokalitet for din computer. Mac bestemmer sin omtrentlige lokalitet vha. oplysninger fra lokale Wi-Fi-netværk. Lokalitetstjenester indsamler oplysningerne på en måde, der ikke identificerer dig personligt.

Oplysninger indsamlet af Apple vil blive behandlet i overensstemmelse med Apples politik mht. beskyttelse af personlige oplysninger, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy.