Tastaturmenu

Med tastaturmenuen på menulinjen kan du vælge forskellige indtastningsenheder (f.eks. en fransk eller japansk) åbne Tastatur- og Tegnfremviser og hurtigt få adgang til indstillinger og hjælp til den indtastningsenhed, du bruger. Tastaturmenuen vises, når du gør et af følgende i vinduet Tastatur:

• Slår to eller flere indtastningsenheder til.

• Vælger afkrydsningsfeltet “Vis tastatur- og emojifremviser på menulinje”.

• Vælger afkrydsningsfeltet “Vis Tastaturmenu på menulinje”.