Dock

Dock er som standard placeret nederst på skærmen. Det er et praktisk sted til de emner, du ofte bruger. Du kan tilføje og fjerne programmer og dokumenter, gøre området større eller mindre, flytte det til venstre eller højre side af skærmen eller indstille, at det skal skjules, når du ikke bruger det.

• Du tilføjer et emne til Dock ved at trække emnet og anbringe det på det ønskede sted. Anbring programmer til venstre for linjen i Dock og dokumenter til højre.

• Du kan fjerne et emne ved blot at trække det væk fra Dock. Når du fjerner et emne fra Dock, fjernes det ikke fra din Mac.