Mission Control

Mission Control viser alle vinduer, der er åbne på skrivebordet, arrangeret på en måde, så du nemt kan finde et bestemt vindue. På Spaces-linjen langs med den øverste kant af skærmen vises programmer på fuld skærm eller i Split View samt skrivebordsområder (spaces), du har oprettet.

Du starter Mission Control ved at skubbe opad med tre eller fire fingre, trykke på Mission Control-tasten eller trykke på ctrl-pil op.