NVRAM eller PRAM

En lille mængde af computerens hukommelse, kaldet NVRAM (non-volatile random-access memory) eller PRAM (parameter random-access memory), afhængigt af den Mac, du har. NVRAM og PRAM opbevarer visse indstillinger i et område, som macOS hurtigt kan få adgang til. De opbevarede indstillinger afhænger af den type Mac, du har, og den type enheder, som er sluttet til den, og de kan omfatte den valgte startdisk, skærmopløsning eller højttalerstyrke.