Stakke

Stakke på skrivebordet samler arkiver i pænt organiserede grupper. Når du gemmer et arkiv på skrivebordet, føjes det automatisk til den passende stak, så dit skrivebord forbliver ryddeligt. Du kan gruppere stakke efter type (f.eks. billeder eller PDF-dokumenter), dato (f.eks. Oprettelsesdato eller Sidst åbnet) eller Finder-mærker. Alle dokumenterne på dit skrivebord kan f.eks. grupperes i en stak, mens skærmbilleder grupperes i en anden.

Dock indeholder stakken Overførsler, hvor du nemt kan finde emner, du henter fra internettet, modtager som bilag eller accepterer via AirDrop. Når du føjer en mappe til Dock, kan du vælge at vise den som en stak.