Tastaturgenvej til Diktering

Tastkombinationen, du trykker på for at starte eller stoppe diktering. Vælg Apple  > Systemindstillinger for at vælge en genvej, og klik på Tastatur i indholdsoversigten. (Du skal måske rulle nedad). Gå til Diktering til højre klik på lokalmenuen ud for Genvej, og vælg derefter en genvej, eller opret din egen.

Tip: Hvis mikrofontasten er blandt funktionstasterne i rækken, kan du trykke på den for at starte eller stoppe diktering.