indtastningsforslag

Hvis din Mac har en Touch Bar, kan Touch Bar vise ord eller udtryk, som du muligvis vil bruge efterfølgende (kaldet indtastningsforslag).

• Vis indtastningsforslag: Tryk på knappen Indtastningsforslag.

Touch Bar med knappen, der viser indtastningsforslag, i højre side.

Hvis du ikke ser knappen Indtastningsforslag på Touch Bar, skal du vælge Oversigt > Indstil Touch Bar og derefter vælge “Vis indtastningsforslag”. Du kan også vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Tastatur , klikke på Tekst og derefter vælge “Indtastningsforslag fra Touch Bar”.

• Brug indtastningsforslag: Tryk på et ord, et udtryk eller en emoji. Rettelser af stavefejl vises med blåt.

Indtastningsforslag, der viser ord og emoji-symboler, og knappen til venstre, der skjuler indtastningsforslag.
  • Skjul indtastningsforslag: Tryk på knappen Skjul indtastningsforslag på Touch Bar.