gruppe

Med en gruppebrugerkonto kan flere brugere få de samme adgangstilladelser. Du kan f.eks. tildele en gruppe bestemte adgangsrettigheder til at åbne og ændre specifikke mapper eller arkiver. Du kan også tildele en gruppe specielle adgangstilladelser til dine fælles mapper.

Du kontrollerer en gruppes adgang til dine fælles mapper ved at indstille adgangstilladelser under Arkivdeling i indstillingerne til Deling i Systemindstillinger.