Tilgængelighedsgenveje

Med Tilgængelighedsgenveje kan du hurtigt slå tilgængelighedsfunktioner til eller fra vha. en tastaturgenvej, menulinjen eller Kontrolcenter.

Tryk på Fn-Alternativ-Kommando-F5 for at åbne vinduet Tilgængelighedsgenveje. Eller tryk hurtigt tre gange på Touch ID, hvis din Mac eller dit Magic Keyboard har Touch ID.

Panelet Tilgængelighedsgenveje, der viser funktioner til Syn, f.eks. Farvefiltre, funktioner til Motorik, f.eks. Fuld tastaturadgang og funktioner til Hørelse, f.eks. Liveundertekster.

Vælg de funktioner, du vil slå til eller fra, og klik derefter på OK.

Du kan også få adgang til genvejene via menulinjen eller Kontrolcenter ved at klikke på symbolet for Tilgængelighedsgenveje . Vælg Apple  > Systemindstillinger, hvis du ikke kan se symbolet, og klik derefter på Kontrolcenter i indholdsoversigten. (Du skal måske rulle nedad).

Hvis du vil ændre, hvilke funktioner der vises på listen med genveje, skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Tilgængelighed i indholdsoversigten og derefter klikke på Genvej til højre. (Du skal måske rulle nedad).