Spotlight

Med Spotlight kan du finde programmer, dokumenter og andre arkiver på din Mac. Med Siri-forslag kan Spotlight hente de seneste nyheder, sportsresultater, vejrudsigter og andet. Du kan åbne Spotlight på flere måder:

• Klik på symbolet for Spotlight på menulinjen. (Hvis Spotlight ikke vises på menulinjen, kan du tilføje det i vinduet Dock og menulinje).

• Tryk på Kommando-mellemrumstast på tastaturet, eller tryk på tasten Spotlight (hvis den vises i rækken med funktionstaster).