Aktiver Siri

Bemærk: Computeren skal have forbindelse til internettet, før du kan bruge Siri.

Du kan aktivere Siri på din Mac på følgende måder:

• Tryk på og hold mikrofontasten nede, hvis den findes i rækken med funktionstaster. Ellers skal du bruge den tastaturgenvej, der er valgt i indstillingerne til Siri & Spotlight.

• Klik på Siri på menulinjen. Hvis symbolet ikke vises, kan du tilføje det i indstillingerne til Kontrolcenter.

• Tryk på Siri på Touch Bar (hvis din Mac har en Touch Bar).

• Sig “Hej Siri” eller “Siri” (hvis denne indstilling er tilgængelig og slået til i indstillingerne til Siri & Spotlight). Se Apple-supportartiklen Brug af Siri på alle dine Apple-enheder for at se, om muligheden “Hej Siri” eller “Siri” er tilgængelig på din enhed og dit sprog.