gæstebruger

Du kan give andre personer lov til midlertidigt at bruge din Mac som gæster uden at tilføje dem individuelt som standardbrugere.

• Gæster skal ikke bruge en adgangskode for at logge ind.

• Gæster kan ikke ændre bruger- eller computerindstillinger

• Gæster kan ikke logge ind eksternt, når ekstern login er slået til i Deling.

Arkiver oprettet af en gæst opbevares i en midlertidig mappe, men mappen og dens indhold slettes, når gæsten logger ud.

Gæsteadgang bruges sammen med programmet Find og hjælper dig med at finde din Mac, hvis du mister den. Du kan finde din Mac, hvis nogen finder den, logger ind som gæst og derefter bruger Safari til at gå på internettet.

Bemærk: Hvis FileVault er slået til, kan gæster kun bruge Safari og kan ikke få adgang til din krypterede disk eller oprette dokumenter.