Power Nap

Power Nap, som findes på Mac-computere med flash-hukommelse (ikke på Mac-computere med en harddisk eller SSD), giver nogle Mac-computere mulighed for at blive opdateret, selvom de er på vågeblus. Når Mac går på vågeblus, aktiveres Power Nap regelmæssigt for at opdatere oplysninger. Hvilke oplysninger der opdateres afhænger af, om Mac får strøm fra batteriet eller er sluttet til en strømforsyning.

Når Mac er på vågeblus og får strøm fra batteriet, gør Power Nap følgende:

• Søger efter nye beskeder i Mail

• Opdaterer begivenheder i Kalender

• Opdaterer andre iCloud-begivenheder

Når Mac er sluttet til en strømforsyning, kan Power Nap også udføre Time Machine-sikkerhedskopieringer.