Tastaturmenu

Tastaturmenuen, der findes i højre side af menulinjen, giver adgang til indtastningsenheder, så det er muligt at skrive på andre sprog eller bruge andre tastaturlayout. Du kan også bruge den til at få adgang til emojis og symboler, Tastaturfremviser på skærmen og indstillinger og hjælp indtastningsenheden, du bruger.

Tastaturmenuen vises som et af følgende:

• Et symbol med bogstaver eller tegn, der repræsenterer den aktuelle indtastningsenhed (f.eks. for tysk eller for japansk).

• Symbolet Tegnfremviser (hvis du kun bruger en enkelt indtastningsenhed).

Den højre side af menulinjen. Tastaturmenuen er åben og viser indtastningsenheder, f.eks. tysk og japansk, og andre muligheder, f.eks. Vis Emojis og symboler.

Vælg Apple  > Systemindstillinger, og klik på Tastatur i indholdsoversigten, hvis tastaturmenuen ikke vises på menulinjen. (Du skal måske rulle nedad). Gå til Tekstindtastning til højre, klik på Rediger og slå “Vis Tastaturmenu på menulinje” til.

Tastaturmenuen vises automatisk på menulinjen, hvis tilføjer mere end en indtastningsenhed.

Du kan også vælge en mulighed i indstillingerne til Tastatur, der gør det muligt at ændre indtastningsenheder og få adgang til emojis og symboler, når du trykker på Fn-tasten eller globustasten (hvis den findes på tastaturet).