Tastaturmenu

Tastaturmenu, der findes på menulinjen, giver adgang til forskellige indtastningsenheder (f.eks. en fransk eller japansk), Tastaturfremviser og Tegnfremviser og indstillinger og hjælp til den indtastningsenhed, du bruger.

Den højre side af menulinjen. Tastaturmenuen viser indtastningsenheden Shuangpin – forenklet.

Tastaturmenuen vises, når du gør et af følgende i vinduet Indtastningsenheder i Systemindstillinger:

• Slår to eller flere indtastningsenheder til.

• Vælger afkrydsningsfeltet “Vis Tastaturmenu på menulinje”.

Du kan også vælge en mulighed i vinduet Tastatur i Systemindstillinger for at få vist Indtastningsenheder og Tegnfremviser, når du trykker på Fn-tasten eller globustasten (hvis den findes på tastaturet).