Thunderbolt

Thunderbolt er en teknologi, der gør det muligt at slutte andre enheder til din Mac, f.eks. eksterne skærme, lagringsenheder og telefoner, og hurtigt overføre både data og strøm.

Der er fire versioner af Thunderbolt. Afhængigt af din Mac-computers model understøtter den Thunderbolt/USB 4, Thunderbolt 3 (USB-C), Thunderbolt 2 eller Thunderbolt. Se Apple-supportartiklen Identificering af portene på din Mac.

Alle versioner af Thunderbolt er bagudkompatible, men afhængigt af din computer og den enhed, du vil slutte til den, skal du måske bruge et mellemstik. Se Apple-supportartiklen Mellemstik til Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-porten på din Mac.