Kontrolcenter

Kontrolcenter giver hurtig adgang til praktiske betjeningsmuligheder, f.eks. Wi-Fi, AirDrop, Lyd, Skærme, Fokus m.m., fra samme sted på menulinjen, så du nemt kan tilpasse indstillinger efter behov. Kontrolcenter viser også en orange prik ved siden af symbolet, når apps bruger en mikrofon på din Mac, og viser, hvilke apps der bruger den.

Du åbner Kontrolcenter på din Mac ved at klikke på Kontrolcenter på menulinjen. Du kan tilpasse Kontrolcenter ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på Kontrolcenter i indholdsoversigten. (Du skal måske rulle nedad).