Kontrolcenter

Kontrolcenter giver hurtig adgang til praktiske betjeningsmuligheder, f.eks. Wi-Fi, AirDrop og Forstyr ikke, fra samme sted på menulinjen, så du nemt kan tilpasse indstillinger efter behov. Mange betjeningsmuligheder giver adgang til flere indstillinger. Du kan f.eks. indstille, hvornår Forstyr ikke skal slås fra.

Du åbner Kontrolcenter på din Mac ved at klikke på Kontrolcenter på menulinjen. Du kan føje flere betjeningsmuligheder til Kontrolcenter ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på Dock og menulinje.