Rumlig lyd

Mac med Apple Silicon understøtter rumlig lyd, som giver lyd i biografkvalitet fra den film eller video, du ser, eller fra den Dolby Atmos-sang, du lytter til. Når du bruger understøttede hovedtelefoner, giver rumlig lyd en fornemmelse af, at lyden omslutter dig. Med dynamisk registrering af hovedbevægelser holdes lyden fast, når du bevæger dig, så hvis en sang bliver afspillet på din højre side, og du drejer rundt, kan du høre den på din venstre side. Du kan også opleve omsluttende lyd i apps, der understøttes af iOS, iPadOS, tvOS og macOS. I FaceTime på Mac sørger rumlig lyd f.eks.for, at stemmer bliver spredt ud, så det lyder, som om de kommer fra det sted i FaceTime-vinduet, hvor dine venner er placeret.

Du kan også bruge din iPhone til at scanne dit øres geometri til Tilpasset rumlig lyd, der synkroniseres på alle dine Apple-enheder (kræver iOS 16, iPadOS 16, tvOS 16, macOS 13 eller en nyere version), når du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til dine AirPods.

Du kan læse mere om rumlig lyd og dynamisk registrering af hovedbevægelser, og se en liste med understøttede enheder, i Indstil rumlig lyd og registrering af hovedbevægelser i Brugerhåndbog til AirPods, og i Apple-supportartiklen Lyt med rumlig lyd til AirPods og Beats. Du kan se generelle oplysninger om rumlig lyd i Apple Music i Om rumlig lyd med Dolby Atmos i Apple Music.