vælg lysbilleder

• Vælg et lysbillede: Klik på lysbilledet.

• Vælg alle lysbilleder: Klik på et lysbillede i lysbillednavigatoren, og tryk derefter på Kommando-A.

• Vælg flere tilstødende lysbilleder: Klik på det første lysbillede i gruppen, og hold derefter Skiftetasten nede, mens du klikker på det sidste lysbillede.

• Vælg flere lysbilleder, der ikke støder op til hinanden: Klik på det første lysbillede, og hold derefter Kommandotasten nede, mens du klikker på andre lysbilleder.