indholdsoversigt

Indholdsoversigten er det område i højre side af Keynote-vinduet, der viser Info om format, animer eller dokument.

• Info om format: Klik på radioknappen Format på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til formatering til det, der er valgt i præsentationen, f.eks. tekst, en figur eller et billede. Klik på fanerne øverst i indholdsoversigten for at se flere betjeningsmuligheder.

• Info om animer: Klik på radioknappen Animer på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til animation af objekter på et lysbillede og indstilling af overgange mellem lysbilleder.

• Info om dokument: Klik på radioknappen Dokument på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til ændring af elementer, der påvirker hele præsentationen, f.eks. temaet og lydsporet.

En åben indholdsoversigt lukkes, hvis du klikker på dens symbol på værktøjslinjen.