objekt

Et objekt er et emne, du anbringer på et lysbillede, herunder billeder (fotos), tekstfelter, figurer, 3D-objekter, tabeller og diagrammer. Du føjer et objekt til et lysbillede ved at klikke på en af objektknapperne på værktøjslinjen.

Værktøjslinjen i Keynote med knapperne Tabel, Diagram, Tekst, Figur og Medier.

Objekter er som standard flydende, så du kan anbringe dem hvor som helst på lysbilledet eller i lag sammen med tekst eller andre objekter. Når et objekt er valgt, vises betjeningsmulighederne til formatering til det i indholdsoversigten Format til højre for lysbilledet. Du kan føje indhold til objekter og ændre deres udseende.

Du kan også integrere nogle objekter (figurer, billeder, videoer, ligninger og billedgallerier) i teksten i et tekstfelt eller en figur, så objekterne flyttes sammen med teksten, når du skriver.