objektliste

Objektlisten er en indholdsoversigt i venstre side af Keynote-vinduet, der viser objekterne på valgte lysbilleder i den rækkefølge, de har i lagene på lysbillederne (kaldes stakken). Du kan vælge flere lysbilleder for at se objekter på mere end et lysbillede ad gangen og derefter vælge, låse eller flytte objekterne på listen.

Objektlisten er især praktisk, når du vil vælge et objekt, det ellers ville være svært at vælge, fordi det er anbragt i et lag under andre objekter eller i en integreret gruppe.

Du åbner objektlisten ved at klikke på knappen Oversigt i venstre side af værktøjslinjen og vælge Vis objektliste. Keynote skal være i oversigten Kun lysbillede eller Navigator, før objektlisten kan vises.