Funktionsbrowser

I Keynote bruger du Funktionsbrowser til at læse om og indsætte funktioner for at udføre beregninger i tabeller.

Du åbner Funktionsbrowser ved at vælge en tabelcelle og derefter skrive et lighedstegn (=). Formelværktøjet vises i tabelcellen, og funktionsbrowseren åbnes i højre side af vinduet (hvis du ikke ser den, skal du klikke på radioknappen Format på værktøjslinjen).

Funktionsbrowser med billedforklaringer til de senest brugte funktioner, knappen Indsæt funktion og funktionsdefinitionen.