indsætningsmærke

Indsætningsmærket er en blinkende lodret streg eller I-markør i tekst, der angiver, hvor det næste tegn, du skriver, vil blive vist.

Du kan anbringe indsætningsmærket i teksten på følgende måder:

• I en tabelcelle: Klik i cellen for at vælge den, og klik derefter der, hvor du vil begynde at skrive.

• I et tekstfelt: Klik på tekstfeltet. Hvis objektet allerede indeholder tekst, skal du klikke en gang for at vælge objektet og derefter klikke igen i den tekst, hvor du vil anbringe indsætningsmærket.

• I en figur: Dobbeltklik på figuren. Hvis objektet indeholder tekst, vælges et ord – klik igen på det sted, hvor du vil anbringe indsætningsmærket.