vælg tekst

Gør et af følgende for at vælge tekst:

• Vælg et eller flere tegn: Klik foran det første tegn, og træk derefter hen over de ønskede tegn.

• Vælg et ord: Dobbeltklik på ordet.

• Vælg et afsnit: Klik tre gange i afsnittet.

• Vælg et emne på en liste: Klik på dets punkttegn, tal eller bogstav.

• Vælg hurtigt et tekstudsnit uden at trække: Klik foran det første tegn, og hold derefter Skiftetasten på tastaturet nede og klik sidst i den tekst, du vil vælge.

• Vælg ikke-sammenhængende tekst: Hold Kommandotasten nede, mens du vælger to eller flere ikke-tilstødende ord eller tekstudsnit.

Bemærk: Du kan ikke vælge ikke-sammenhængende tekst i en kommentar.

Du kan fravælge alle valgte tekstudsnit ved at klikke hvor som helst på lysbilledet uden for et valgt udsnit.