lysbillednavigator

I lysbillednavigatoren vises miniaturer af lysbillederne i præsentationen, og de vises i venstre side af Keynote-vinduet i navigatoroversigt. Når du afspiller dit lysbilledshow i et vindue, kan du klikke på knappen Lysbillednavigator på præsentationsskærmen for at åbne og lukke lysbillednavigatoren.

Du kan klikke på miniaturer for at hoppe til bestemte lysbilleder, trække dem for ændre deres rækkefølge i præsentationen eller trykke på pil ned og pil op på tastaturet for at se det næste eller forrige lysbillede.

Lysbillednavigator med fem lysbilleder i lodret position og fortløbende rækkefølge og med mulighed for at rulle ned for at se flere lysbilleder.

Du får vist lysbillednavigatoren ved at klikke på Oversigt knappen Oversigt på værktøjslinjen og vælge Navigator.