dispositionsoversigt

I dispositionsoversigten vises en tekstdisposition med indholdet af dine lysbilleder (lysbilledernes titel og punktopstillede tekst) i indholdsoversigten til venstre og det valgte lysbillede i fuld størrelse til højre. Du kan tilføje og redigere tekst direkte i indholdsoversigten. Det er praktisk, når du opretter præsentationer med meget tekst eller det første udkast til en ny præsentation.

Klik på knappen Oversigt på værktøjslinjen, og vælg Disposition.

Dispositionsoversigten, der viser en disposition af præsentationen i den venstre indholdsoversigt, det valgte lysbillede i midten og indholdsoversigten Format på den højre side af skærmen.