nøglering

Du kan bruge Hovednøglering til at reducere antallet af adgangskoder, som du skal huske. Hovednøglering lagrer adgangskoder til servere, apps, websteder m.m. Når du lagrer adgangskoden til en Keynote-præsentation i din nøglering, behøver du ikke indtaste adgangskoden hver gang, du åbner præsentationen.

Du kan få flere oplysninger om Hovednøglering og brug af en nøglering ved at vælge Hjælp > macOS-hjælp (på Hjælpemenuen øverst på skærmen) og derefter søge efter “nøglering”.