præsentationsskærm

Præsentationsskærmen har betjeningsmuligheder, som hjælper dig med at navigere i din præsentation, når du øver dig på dit lysbilledshow eller afspiller det på en separat skærm. Du kan f.eks. se eller redigere dine præsentationsnoter, se et eksempel på det næste lysbillede, registrere præsentationens varighed m.m.

Åbn præsentationsskærmen ved at gøre et af følgende:

• Hvis du ikke har tilsluttet en ekstern skærm: Tryk på knappen Flere indstillinger, og tryk derefter på Afprøv lysbilledshow (du skal måske skubbe op).

Præsentationsskærmen vises på enheden. Du kan ændre layout på præsentationsskærmen ved at trykke på knappen Layoutindstillinger i øverste højre hjørne og derefter trykke på et layout.

• Hvis du har tilsluttet en ekstern skærm: Tryk på knappen Afspil på ekstern skærm øverst på skærmen.

Præsentationen afspilles på den tilsluttede skærm, og præsentationsskærmen vises på din enhed. Du kan ændre layout på præsentationsskærmen ved at trykke på knappen Layoutindstillinger i øverste højre hjørne og derefter trykke på et layout.