objekt

Et objekt er et emne, du anbringer på et lysbillede, herunder billeder (fotos), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer.

Føj et objekt til et lysbillede ved at trykke på knappen Tilføj objekter , trykke på en af objektknapperne øverst i menuen og derefter vælge et objekt.

Betjeningsmulighederne til tilføjelse af et objekt med knapper øverst til valg af tabeller, diagrammer, figurer (herunder streger og tekstfelter) og medier.

Når du har tilføjet et objekt, kan du trække det til det ønskede sted på lysbilledet, føje indhold til det og ændre dets udseende.

Du kan også integrere nogle objekter (figurer, billeder, videoer, ligninger og billedgallerier) i teksten i et tekstfelt eller en figur, så objekterne flyttes sammen med teksten, når du skriver.