vælg tekst

Gør et af følgende for at vælge tekst, mens præsentationen vises i redigeringsoversigt:

• Vælg et ord: Tryk to gange på det.

• Vælg et afsnit: Tryk tre gange på afsnittet.

• Vælg et emne på en liste: Tryk på dets punkttegn, tal eller bogstav.

• Vælg et tekstudsnit: Tryk to gange på et ord, og flyt derefter trækpunkterne for at inkludere mere eller mindre tekst.

Du kan kun vælge et tekstudsnit inden for det samme område af lysbilledet – f.eks. inden for et enkelt tekstfelt, en figur eller en tabelcelle.

Du kan fravælge alle valgte tekstudsnit ved at trykke hvor som helst på lysbilledet uden for et valgt udsnit.