vælg flere objekter

Et objekt er et emne, du anbringer på et lysbillede, herunder billeder (fotos), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer. Du kan vælge flere objekter på følgende måder:

• Hold en finger på et objekt på skærmen, og tryk derefter på de andre objekter med en anden finger. Brug begge hænder, hvis det er lettere.

• Hold en finger på et tomt sted på skærmen, og træk derefter den ramme, der vises, rundt om de objekter, du vil vælge.

• Hvis iPadOS er installeret på din iPad, og du bruger et Bluetooth-tastatur, skal du holde Skift-Kommando nede og derefter vælge flere objekter.

Bemærk: Hvis du arbejder med integrerede objekter, kan du kun redigere et objekt ad gangen.