lysbilledoversigt

I lysbilledoversigt vises et enkelt lysbillede i Keynote-vinduet, som har et større lærred til redigering. Du kan se eller skjule lysbillednavigatoren til venstre for at vælge, tilføje, flytte rundt på eller slette lysbilleder i oversigten. Det er standardoversigten, når du opretter en disposition ud fra et tema.

Du får vist lysbilledoversigten ved at trykke på knappen Oversigtsvalg øverst på skærmen og vælge Lysbilledoversigt.

Lysbilledoversigt.

Bemærk: Du viser lysbillednavigatoren ved at trykke på den knap, der viser lysbillednummeret øverst til venstre på Keynote-lærredet, eller knibe indad på lysbilledet for ændre dets størrelse til Tilpas eller endnu mindre.