iCloud Drive

iCloud Drive opbevarer dine præsentationer, regneark, PDF-arkiver, billeder og andre typer dokumenter, så du kan arbejde med samme arkiv i flere apps og samarbejde med andre personer om arkivet i realtid. iCloud Drive fungerer sammen med understøttede apps, herunder Pages, Numbers, Keynote, GarageBand og visse apps fra andre udviklere end Apple.

Du kan få adgang til iCloud Drive fra appen Arkiver i iOS og iPadOS, Finder på din Mac, Stifinder på Windows-computere og på iCloud.com