lysbillednavigator

I lysbillednavigatoren vises miniaturer af lysbillederne i præsentationen, og de vises i venstre side af Keynote-vinduet i lysbilledoversigt. Du kan gå til bestemte lysbilleder ved at trykke på miniaturerne eller omorganisere præsentationen ved at trække dem.

Lysbillednavigatoren.

I lysbilledoversigt kan du gøre følgende for at se lysbillednavigatoren:

• Knib indad på lysbilledet for at formindske zoomniveauet til Tilpas eller endnu mindre.

• Skub til højre fra den venstre kant af skærmen.

• Klik på den knap, der viser lysbillednummeret, øverst til venstre på lysbilledet.

Lysbillednavigatoren, der viser det aktuelle lysbillednummer og det samlede antal lysbilleder i præsentationen.

Du kan vælge altid at se lysbillednavigatoren i Lysbilledoversigt ved at trykke på knappen Oversigtsvalg og derefter vælge Vis altid navigator.