dispositionsoversigt

I dispositionsoversigten vises en tekstdisposition med dine lysbilleder og miniaturebilleder af alle lysbillederne i lysbillednavigatoren. Det er standardoversigten, når du opretter en disposition til en præsentation. Hvis et lysbillede indeholder mere end et medieeksempel, vises medieeksemplerne også i tekstdispositionen. Du kan tilføje og redigere tekst, anbringe billeder og videoer og ændre formatet på lysbilleder i dispositionsoversigten. Det er praktisk, når du opretter præsentationer med meget tekst eller det første udkast til en ny præsentation.

Tryk på knappen Oversigtsvalg øverst på skærmen, og vælg Disposition.

Dispositionsoversigt.